La Mancomunitat de la Costera-Canal valora com «èxit de participació» la I GastroFira


0
1605
Roberto Granero va visitar les paradetes de la GastroFira celebrada a l'Alcúdia de Crespins

La plaça Jaume I de l’Alcúdia de Crespins va acollir al voltant de 30 expositors de productes artesans així com una gran varietat d’activitats

La plaça Jaume I de l’Alcúdia de Crespins va acollir diumenge la primera edició de la GastroFira de la Mancomunitat la Costera-Canal, una iniciativa amb caràcter itinerant que tornarà de nou durant la tardor.

Al voltant de 30 expositors es donaren cita per tal d’oferir productes artesanals com formatges, pa de llenya, fruites, vi i cervessa, melmelades, patés o embotit, entre altres. També hi havia un espai dedicat a la restauració i al llarg de la jornada es celebraren activitats de dinamització per a les quals es va comptar amb la participació de diferents associacions.

Segons informació recaptada per la Mancomunitat, els venedors han valorat de manera molt positiva l’experiència destacant les vendes realitzades així com l’organització i l’ambientació, especialment la dedicada als més menuts.

Per la seua banda, aquesta GastroFira també va tindre molt bona acollida per part dels visitants qui valoraren el fet de que es celebren activitats al carrer que serveixen, a més, per potenciar els productes autòctons.

El president de la Mancomunitat i alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, ha explicat que “estem molt contents del desenvolupament d’aquesta primera edició. Ara volem prendre nota d’aquelles coses que es poden millorar per tal d’incorporar-les en la properaedició”. El president de la Mancomunitat ha apuntat que “els objectius que ens plantejàvem, donar a conèixer els nostres productes, potenciar la venda dels xicotets productors i passar un dia de festa, els hem aconseguit. Ara continuarem treballant en aquesta línia ja que hem vist que la iniciativa ha tingut una bona resposta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here