La Mancomunitat de la Costera-Canal emplearà més de 50 persones amb ‘T’Avalem Jove’

0
2702
Alguns dels joves que participaran en el programa al que s'ha acollit la Mancomunitat de la Costera-Canal

La Mancomunitat de la Costera-Canal comptarà amb 778.000 euros de subvenció per a Rotglà, Vallada, l’Alcúdia de Crespins i Énguera

El Servef ha aprovat la concessió de les quatre subvencions, sol·licitades per la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, per al desenvolupament del programa mixte d’ocupació-formació ‘T’avalem Jove’ que permetrà la contractació de 40 joves, 10 per municipi,més 12 persones més que formaran part dels equips docents i administratius a Rotglà, Vallada, l’Alcúdia de Crespins i Enguera.

La subvenciórebuda per a cada projecteés de 194.529,60 euros, aportant cada Consistori un total de 20.000 euros per completar els 214.529 euros del cost total de cada programa.

En el cas de Rotglà i Corberà el programa que es durà a termeés el de ‘Coroneta Jove’ i consistirà en la reparació i manteniment de paviments en elscarrerspeatonalsamb peces dirigides, demolicions, reposicions de paviment i realizació de rampes per a persones ambmobilitatreduïda.

En Vallada, ‘Acondiciona Vallada Jove’ vol habilitar la zona alta del centre formatiu de l’Ajuntament a través de la realització de l’obra per col·locar un ascensor que facilite l’accés a la planta superior de les persones ambmobilitatreduïda. A més, s’habilitarà el baix del local del centre de dia per poder utilizar-hocom a local multiusos per les diversesassociacions de la localitat.

A l’Alcúdia de Crespins es desenvoluparà ‘L’Alcúdia Jove i accessible’ que consistirà en la reparació i manteniment de paviments en els carrers amb trànsit rodat restringit amb peces rígides, demolicions i reposicions de paviment a més de la realització de rampes per a persones ambmobilitatreduïda i execució d’obres menors als edificis municipals.

Finalment, a énguera tindràlloc el projecte ‘Enguera Verde’ mitjançant el qual es realitzaran les operacionsnecessàries per a l’aprofitament dels productes forestals. La finalitatés la neteja i poda d’arbresaixícom la posada en valor de zonesd’especial interés i la millora de les infraestructures i paratges existents amb l’objectiu d’incrementar i afavorir l’oferta eco turística de la zona.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí