Mai Castells serà la candidata de Compromís a l’alcaldia de Canals

0
3566
Mai Castells

L’actual regidora de Serveis Municipals de Canals ha anunciat que encapçalarà les llistes de Compromís a les properes eleccions municipals

Compromís presentarà com a candidata a l’alcaldia de Canals a Mai Castells, actual regidora de Serveis Municipals, per als comicis municipals del proper 26 de maig. Castells ha llançat un vídeo a les seues xarxes socials en el qual explica que el repte és que Canals tinga “una alcaldessa que escolta de veritat”. En eixe sentit, l’equip de Compromís ha apostat per una candidatura sincera i de proximitat. Una bona mostra d’això és el nombre de persones diverses que acompanyen Castells en aquest vídeo de presentació.

Compromís no ha fet encara públic el nom de les persones que acompanyaran Castells a l’Ajuntament de Canals, però Maria José ha volgut explicar que compta amb “un equip de persones il·lusionades i preparades, i que les seues prioritats seran treballar per “construir un poble més amable i al costat de la seua gent”.

Cal recordar que, en cas d’arribar a la batlia, Castells seria la primera dona alcaldessa de Canals. Compromís ha anunciat també que prompte donarà a conéixer la resta de noms que conformaran la seua candidatura.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí