Macaco actuarà en el concert de germanor de les festes de Sagunt

0
505
Macaco actuarà a Sagunt

El concert, que suposa el final de les festes de Sagunt i l’inici de les del Port de Sagunt, començarà a les 23,30 hores en l’esplanada de l’avinguda Corts Valencianes, en la zona internuclis

L’artista català Macaco serà el plat fort de les festes d’enguany amb el concert que oferirà el pròxim dimecres, 31 de juliol, com a colofó de les festes de Sagunt i començament de les del Port de Sagunt. El concert començarà a les 23.30 hores en la zona internuclis (en l’esplanada ubicada en l’avinguda Corts Valencianes amb el carrer Carmen Martín Gaite, junt al polígon industrial Sepes). Després de l’actuació, la festa continuarà amb l’actuació de Revolution Tumbalea fins les 4 hores de la matinada. Cal destacar que les dos actuacions són d’entrada lliure.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha agraït les federacions de penyes per donar suport “a este concert de germanor” i al departament de Festes pel treball que comporta dur a terme este tipus d’esdeveniment. Moreno ha convidat, també, la ciutadania a gaudir d’esta nit que suposa la fi de les festes de Sagunt i el començament de les del Port de Sagunt. Així mateix ha destacat la fructífera carrera d’un artista que va començar cantant pels carrers de Barcelona i que hui en dia compta amb guardons com ara el Rolling Stone o de la cadena musical Los 40 i ha estat nominat als premis Grammy Llatins o als MTV Europe Music Awards.

Per altra banda, la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, ha donat les gràcies al funcionariat del departament de Festes pel treball que ha costat dur a terme este concert que, segons la delegada, “serà molt divertit”. La regidora també ha agraït a les penyes pel treball que fan de difusió del concert perquè siga tot un èxit.

En la presentació del concert han estat presents, també, membres de les dos federacions de penyes, encapçalades pels seus presidents, José Sánchez, president de la Federació de Penyes de Port Sagunt, i Ricardo Meliá, president de la Federació de Penyes de Sagunt.

Macaco, un artista popular, creïble i compromés

Els orígens artístics de Daniel Carbonell de las Heras, nom real d’este cantant, es remunten a la fusió musical d’estils que es cuinava als carrers de Barcelona al començament de la dècada del 2000. Una escena artística que bollia i que va il·luminar artistes tan interessants com Ojos de Brujo, grup on col·laborava també en els seus inicis Manu Chao, Amparanoia, Dusminguets etc.

Des d’eixos orígens en els quals formava part d’eixa escena de caràcter independent a l’actualitat, Macaco ha sigut guardonat amb multitud de premis que confirmen el seu estatus, aconseguit després de 15 anys de trajectòria musical i amb un perfecte equilibri entre popularitat i credibilitat.

La filosofia de vida de Macaco dins i fora de l’escenari el convertix en un artista socialment actiu i compromés amb el medi ambient, la lluita contra la desigualtat social i el maltractament dels animals, la investigació de malalties, i un llarg etcètera de causes per les quals col·labora i lluita amb prestigioses organitzacions de tot el món i amb importants institucions per a la conservació del medi ambient.

El seu projecte MOVING, amb el suport i coproducció amb National Geographic, el va fer mereixedor del prestigiós premi Ondas pel seu suport a la lluita per la conservació de l’ecosistema.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here