L’Ordre Franciscana s’acomiada del Convent de Benissa este diumenge amb una Eucaristia

0
986
Convent de Benissa.

L’Ordre Franciscana ha comunicat aquesta setmana que s’acomiadarà del Convent Franciscà de la Puríssima Concepció amb una Eucaristia a les 19 hores d’aquest diumenge, dia 27 d’agost.

A l’acte, també es realitzarà un senzill aperitiu, finalitzada l’Eucaristia, organitzat per un grup de persones afins al convent (festers i festeres del convent, antics seminaristes i altres).

Tal com es va informar el passat mes de juny, l’ajuntament de Benissa vol transmetre el seu respecte a la decisió presa per l’ordre, desitjant el millor als quatre frares que actualment viuen al Convent. Una decisió, la de acomiadar-se del Convent, que el Ministre Provincial dels Franciscans, Juan Carlos Moya, ja va confirmar que era “definitiva i irreversible”.

Igualment, el mateix Ministre Provincial ja va expressar a juny el seu agraïment per l’interés de l’Ajuntament i per l’oferiment de voler intervenir per a trobar una solució, un moment on Moya ja va explicar que el desig de l’Ordre és que “el convent puga seguir complint funcions de servei de cara al poble de Benissa i de la seua gent”.

L’Ajuntament avança, tal com ja va manifestar el passat mes de juny, que vol realitzar reunions per a trobar un futur ús a aquest espai tan vinculat a Benissa i la seua història, treballant en diverses propostes, interessant-se en conèixer què s’ha fet en casos similars. De nou, cal recordar que queda actiu l’ús i gestió de l’alberg municipal per part municipal, donat el conveni en vigor durant els pròxims 10 anys.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí