L’Olleria s’adhereix a la Central de Compres de la Diputació per reduir costos en les despeses

0
821
l'Olleria1
L'alcalde de l'Olleria i el president de la Diputació han signat l'acord

L’Ajuntament s’ha adherit a la Central de Compres de la Diputació la qual cosa significarà la possibilitat d’adquirir béns i serveis d’una manera agrupada amb altres ajuntaments, fet que suposarà un estalvi de costos gràcies a l’economia d’escala que permeten les compres agrupades.

Segons s’explica des de la Diputació de València, l’estalvi mitjà estimat que s’espera obtinguen els ajuntaments amb l’adquisició d’estos productes a través de la central és almenys d’un 10% per davall del seu cost al mercat.
La central té previst negociar preus per a qüestions com el subministrament elèctric, la uniformitat de la policia local, la telefonia mòbil, l’equipament informàtic o les senyals de circulació. De fet ja s’ha anunciat que s’està pendent de signar un conveni amb Iberdrola que permetrà que el cost de la llum per als ajuntaments siga de fins a un 20% menys, la qual cosa contribuirà a desfogar els comptes dels consistoris valencians.

L’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, ha destacat la reducció de costos que aconseguirà l’ajuntament a través d’este conveni, si bé ha remarcat que «a través d’ell només es realitzaran les compres que actualment no es gestionen, per manca d’oferta, amb proveïdors de la mateixa ciutat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí