L’Olleria presenta la I Jornada de Joves Investigadors dins el marc del III Congrés de l’IEVA

0
797
Presentació jornada
Les jornades estan organitzades per l'IEVA

L’Ajuntament de l’Olleria ha presentat la I Jornada de Joves Investigadors impulsada per»animar als joves, d’edat o d’esperit, a realitzar tasques de recerca, estudi i investigació» segons s’ha indicat des del consistori. Estes jornades se celebraran el pròxim divendres 27 i dissabte 28 de novembre a les instal·lacions del C.P. Isabel la Catòlica de l’Olleria.

Esta iniciativa s’emmarca dins el marc del III Congrés e l’IEVA que també se celebrarà el pròxim mes de març a esta localitat de la Vall d’Albaida. D’esta forma, la regidora de Cultura, Àgueda Micó, ha manifestat que «serà el prelidu del congrés i esperem que anime a les persones amb inquietuds  a presentar-hi comunicacions». D’esta fora explica que en les jornades es donarà la metodologia per a realitzar la seua investigació segons cada àrea de recerca: medi ambient, ciències humanes i socials i salut i malaltia.

El curs serà convalidable per un crèdit de lliure opció de la Universitat de València. El CEFIRE també acreditarà el curs, segons assenyalà Amparo Sánchez, presidenta del CEFIRE-Ontinyent, qui també va estar present a la roda de premsa de presentació.

La presidenta de l’IEVA, Mª Josep Garcia, destacà que és la primera volta que l’entitat s’ha proposat formar en la investigació, «promovem un premi a un treball d’investigació, i en març farem el III Congrés a l’Olleria, però finara no havíem entrat en la formació. Així que estes jornades de recerca i creativitat serviran de cantera planter per al congrés per a donar eines de treball a totes aquelles persones que estiguen interessades en la recerca, ja siga a nivell n

A la pàgina web de l’Ajuntament de l’Olleria, així com a la de l’IEVA i el CEFIRE es pot tramitar la inscripció a la jornada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí