L’Olleria organitza un taller de comunicació en família per ensenyar tècniques i conductes

0
590
família
S'ajudarà a la comunicació entre pares i fills i en la parella

La regidoria de Benestar Social de l’Olleria i l’Associació Llum han organitzat per a este mes un Taller de Comunicació en Família a través del qual es pretén “difondre entre els participans les destreses necessàries per a mostrar conductes socialment hàbils en la comunicació en l’àmbit familiar” segons s’apunta des del consistori. Esta iniciativa s’impartirà mitjançant exercicis pràctics de reflexió, dinàmiques grupals o debats, durant quatre sessions en les que un especialista incidirà en aspectes com la comunicació no verbal, les tècniques d’asertivitat o l’escolta activa.

Este taller es desenvoluparà els dies 12, 19 i 26 de gener i el 2 de febrer de 16,30 a 18h als locals de Llum. La inscripció és gratuïta i es podrà formalitzar al Centre Social.

Des de la regidoria de Benestar Social es destaca la importància de la comunicació en les relacions personals per la qual cosa s’impulsa esta iniciativa. Així la responsable Julia Boluda afirma que “el taller pretén ser un espai d’aprenentatge de les habilitats de comunicació i, més específicament, en l’entorn familiar”.

A més a més s’avança que “s’entrenaran habilitats de comunicació extrapolables a qualsevol àmbit d’interacció entre persones” però que també “es treballaran especialment temes que sovint es donen en la família, com per exemple la comunicació en la parella, comunicació pares-fills, comunicació intergeneracional, comunicació d’emocions, etc”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here