L’Olleria ofereix un Taller d’Ocupació en treballs de sectors en desenvolupament

0
993
Engo Micó
Els tallers han estat presentats per Àgueda Micó i Julià Engo

A través del Taller d’Ocupació ‘Vila de l’Olleria’ la localitat podrà contractar a un total de 27 treballadors des d’este mes de desembre i durant tot un any amb el qual rebran formació en especialitats d’Assistent d’Ajuda a Domicili, Cuiners i Instal·ladors de Sistemes d’Energia Solar Tèrmica. A més d’estos 27 alumnes/treballadors, la conselleria d’Economia requerirà a 6 tècnics com a professors dels citats Tallers d’Ocupació per al Reciclatge Professional.

Després de rebre la confirmació de concessió del taller l’Ajuntament de l’Olleria està publicitant la iniciativa, no obstant els interessats en cursar esta formació hauran d’estar inscrits al SERVEF i tindre més de 25 anys.

Segons manifesta l’alcalde de la localitat, Julià Engo, este taller «implica donar l’oportunitat a 27 persones i per extensió a 27 famílies, en estos temps difícils per tindre un sou i simultàniament aprendre un nou ofici». A més a més explica que «abans de finalitzar l’Escola Taller de la Casa Santonja des de l’Ajuntament ja vam començar a treballar per a aconseguir una continuïtat a eixe projecte formatiu, i estem molt contents d’haver aconseguit una resposta en positiu a tot eixe esforç» apunta el batlle.

Engo ha afirmat que la sol·licitud per part municipal d’eixos tres tallers en concret va ser molt meditada ja que «vam fer la tria dels tallers apostant pel reciclatge dels treballadors cap a sectors econòmics que realment oferien oportunitats de futur». Així explica Julià Engo que «el desenvolupament de la Llei de Dependència promou l’activitat econòmica per als assitents domiciliaris. El desenrotllament del sector turístic i d’empreses per exemple de càtering està creant demanda d’especialistes en restauració, i els nous codis d’edificació obliguen a les vivendes de nova construcció a generar el servei d’aigua calenta mitjançant energies renovables».

L’alcalde resumeix afirmant que «hem treballat per aconseguir unes ajudes que possibiliten als seleccionats tindre un sou mentre es formen en feines adaptades a les noves necessitats del mercat laboral, i que, per tant, els permitisquen dintre d’un any haver incrementat les seues oportunitats de trobar un lloc de feina».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí