L’Olleria obri esta vesprada la Fira que oferirà diferents actes durant tot el cap de setmana


0
690
fira l'olleria
La Fira comptarà amb diverses atraccions

Esta vesprada s’obrirà una nova edició de la Fira de l’Olleria a partir de les 20,30h amb una desfilada de les autoritats municipals amb la banda La Nova pel recinte Firal i les actuacions del Grup de Danses, el Ball dels Locos i el grup de xirimiters La Morralla. L’oferta d’este esdeveniment abarcarà tot el cap de setmana amb competicions esportives, actuacions musicals, exposicions, exhibicions i 125 paradetes d’articles diversos amb 26 atraccions.

Les actuacions musicals d’enguany consistiran en el concert esta nit de l’orquestra Montecarlo, a partir de la mitjanit a la Fira, i demà al mateix lloc i hora l’orquestra Vértigo. Altres actes culturals són l’obra teatral ‘No, no me toques’ demà dissabte a partir de les 22,30h al Teatre Cine Goya amb entrada gratuïta.

Per una altra banda s’oferiran activitats promogudes per entitats locals són la XIV Volta de Motos Clàssiques a la Vall d’Albaida organitzada per Dos Rodes Clàssiques; també es farà una exhibició de Monta i Doma per part de l’associació Amics dels Cavalls; els Amics dels Bonsais oferiran una exposició amb els seus exemplars més destacats; i finalment també tindrà lloc la X Volta Cicloturista de l’Olleria.

La Fira de l’Olleria se celebra anualment a la localitat des de l’any 1687, encara que originalment la Fira tenia una caracter comercial ja que servia perquè els veïns pogueren abastir-se dels articles necessaris per viure i treballar; ara per ara la vessant lúdica és la que prevaleix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here