L’Olleria llança una campanya per fomentar el consum als comerços locals

0
882
_comerços
Es repartiran participacions per a una rifa amb cada compra

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Olleria ha organitzat una campanya per fomentar el consum a l’hostaleria, comerços i serveis dela localitat. Des del consistori s’apunta per incentivar les compres des de l’1 de desembre es donaran als establiments uns numerets per cada compra que serviran per participar en una rifa d’un cap de setmana per a dues persones a un hotel-spa, i a més a més també hi haurà 10 premis bescanviables en qualsevol dels locals participants en la promoció. La campanya inclou també la temporada de les rebaixes ja que es tancarà el  21 de febrer de 2010 i en dies posteriors es farà el sorteig.

La campanya es du a terme amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalers, l’Associació de Comerciants de l’Olleria i l’Associació de Botiguers del Mercat Municipal. A banda d’implicar als components d’estes tres entitats, des de la regidoria s’ha enviat una missiva a tots els establiments registrats, per tal d’invitar-los a afegir-se a esta iniciativa. En total s’han repartit gairebé 300 circulars pel teixit comercial i de serveis de la localitat.

La promoció de la campanya es farà baix el lema “Compra a Casa. Comerços i Serveis de l’Olleria. De tot i a prop”. Un missatge que pretén traslladar als ciutadans que a la localitat hi ha una oferta variada de botigues, serveis i espais d’hosteleria, i que a més de propera és variada i de qualitat. José Vidal Oltra, regidor de Promoció Econòmica, ha comentat que “a través d’esta campanya s’intenta contribuir a promoure l’activitat econòmica que es desenvolupa a l’Olleria, fomentant la captació de clients, tant de la localitat com de poblacions veïnes”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí