L’Olleria ha iniciat un mes de novembre d’eixides senderistes per diferents itineraris paisatgístics

0
844
senderisme l'Olleria
La primera ruta ha dut als participants a la Cova Negra

L’Olleria ha iniciat este passat cap de setmana un cicle de marxes senderistes organitzades des del Centre d’Informació Juvenil, així en la ruta realitzada el ahir diumenge van participar fins un total de 86 persones amb un recorregut que va arribar fins a la Cova Negra. La marxa, que va començar a les 8h i va acabar al voltant de les 14h passan per espais naturals com el barranc de l’Alegre, Bellús o el Salido.

Per a les pròximes setmanes s’ofereixen noves propostes excursionistes com la del dissabte 21 que es farà una cirucular Caputxins-Cova de Sant Nicolau, esta ruta està emarcada dins el programa de senderisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb una durada aproximada de tres hores, i un recorregut total de 9,5 quilòmetres; l’eixida es farà a les 9h des de l’Ajuntament de l’Olleria.

Per a la setmana següent, el diumenge 29 el club la Rabosa Geperuda ha organitzat una eixida per a fer el recorregut Quatretondeta-Pla de la Casa (el Comtat), itinerari que tindrà una distància de 6,6 quilòmetres amb una dificultat mitja-alta. L’eixida serà des del parc Beat Ferreres a les 7,30h, i fins a Quatretondeta s’anirà en vehicles particulars. L’hora prevista de tornada a l’Olleria és cap a les 14h, encara que també s’oferirà la possibilitat de quedar-se a dinar per un preu de 12 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí