L’Olleria convoca el VI Concurs de Música Festera Francesc Cerdà

0
855
SEM Santa Cecília 3
La SEM Santa Cecília impulsa este concurs musical

L’Olleria ha convocat el seu VI Concurs de Música Festera Francesc Cerdà, en la seua modalitat de pasdoble, organitzat per l’Ajuntament de l’Olleria, la Junta Central de Festes de Moros i Cristians i la Societat Escola Musical Santa Cecília.

El termini d’admissió d’originals finalitzarà el 8 de març i els guardons que s’han establert són un únic premi dotat amb 3.000 euros, i un premi del públic de 600 euros. Les obres finalistes seran interpretades per la Banda Societat Escola Musical Santa Cecília en el concert de Música Festera a celebrar el 15 de maig de 2010 al Teatre Cine Goya. En el descans d’este concert els assistents votaran per atorgar el premi especial del públic.

Els autors que desitgen participar a este concurs han de presentar peces originals, inèdites i que no hagen estat interpretades amb anterioritat. Segons ha assenyalat Àgueda Micó, regidora de Cultura, entre les qualitats que valorarà el jurat del concurs, que estarà integrat per representats de les tres institucions convocants i dos professionals de solvència reconeguda, està la idoneïtat de poder ser interpretades a les desfilades festeres, així com la seua originalitat.

Les bases del concurs estan penjades a la plana web de l’Ajuntament de l’Olleria www.ajuntamentdelolleria.org.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí