L’Olleria celebra el seu Mig Any Fester per primera vegada en dos anys per la pandèmia

0
4862
L'Olleria ha tornat a celebrar el Mig Any Fester.

Els actes varen començar el divendres 8 d’abril amb la Presentació de càrrecs, festers, capitans, ambaixadors i regines de 2022

Aquest cap de setmana l’Olleria es va vestir de gala per rebre, després de dos anys, el tradicional Mig Any Fester. Els actes varen començar el divendres 8 d’abril amb la Presentació de càrrecs, festers, capitans, ambaixadors i regines de 2022, que encara que va ser un acte ja realitzat abans de la Covid-19.

La capitania cristiana està representada per la filà Pirates, amb Manolo Cerdà Micó com a capità i Juanvi Alvarez Martinez com a ambaixador. Per altra banda, la capitania mora, representada per la filà Bohemios amb Gloria Garrido Oviedo com a capitana i Toni Micó Álvarez com a ambaixador.

La Regina de festes és Carla Martí Vidal i la Regina Infantil Elena González Juan i junt amb la resta de festers i festeres seran els encarregats de representar al municipi en aquest 2022.

Ja el dissabte, els i les festeres de L’Olleria van poder desfilar pels carrers de l’Olleria a ritme de marxes mores i cristianes i amb les ganes i la il·lusió de poder de nou tornar a celebrar les Festes Patronals i de Moros i Cristians.

La celebració d’aquest Mig Any Fester de 2022 va finalitzar amb una Macro Festa a càrrec de Philantròpic al carrer Ausiàs March del municipi.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí