L’Olleria atorga els I Premis Literaris en les diferents categories educatives locals

0
992
premis literaris l'Olleria
Els alumnes van rebre distincions pels seus treballs

L’Ajuntament de l’Olleria va entregar el passat divendres els diferents guardons del I Premi Literari de l’Olleria en les categories d’Educació Primària, Educació Secundària i Batxillerat i Formació d’Adults. Des del consistori s’ha informat que amb els primers premis de cada categoria les regidories de Cultura i Educació editaran un llibret que es repartirà entre l’alumnat dels centres educatius del municipi.

Els joves van rebre els premis de mans de l’alcalde de la localitat, Julià Engo, i de les regidores d’Educació, Mercedes Simón i de Cultura, Àgueda Micó. Així el primer premi en educació primària va ser per Javier Such per la seua obra ‘El detectiu Max Roller’, mentre que en segon lloc va quedar Maria Canet amb ‘El País de la Música’ i en tercera posició  Ramon Soler per ‘Ves amb compte, iaia’.

En la categoria de secundària i batxillerat la guanyadora ha estat Mireia Micó amb el treball ‘Sang Morisca’, en segona posició ha quedat Carla Bataller amb ‘La Playa’, i en tercer lloc Andrea Sanz amb ‘Querido Diario’.

Finalment en la categoria de formació d’adulta es a proclamar guanyadora María Carmen Vañó amb ‘Vivint a Contrarellotge’, i en segon i tercer lloc van quedar Maria Pilar Valls amb ‘La ternura de la Felicidad’ i Ana Maria Vidal amb ‘La Natura’.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí