L’Olleria adequa el pati de la Casa Santonja amb l’ajuda de la Diputació de València

0
1546
Casa Santonja de l'Olleria

Diferents espais de la Casa Santoja s’han pogut adequar gràcies a l’IFS 2015 i SOM 2018 amb una inversió d’aproximadament 205.000 euros

L’Olleria adequarà el pati de la Casa Santoja amb ajuda de la Diputació de València, intervenció en un immobla que es fa atès que és un dels principals reclams turístics de la localitat. La vicepresidenta de la institució provincial, Maria Josep Amigó, acompanyada per l’alcalde, Julià Engo, i part de la corporació municipal, ha visitat aquest espai cultural, entre d’altres instal·lacions que han estat millorades gràcies a l’ajuda de la Diputació.

Maria Josep Amigó, ha destacat durant la visita “la bona conservació de la Casa Santoja” i ha ressaltat “el bon treball per part de l’Ajuntament per fer d’aquest espai un dels principals reclams turístics del municipi”. Així mateix, Amigó, s’ha mostrat molt satisfeta perquè “tots els ajuntaments utilitzen les inversions de la Diputació d’una manera autònoma i sempre pensant en la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les localitats, així com per reforçar el turisme en les poblacions de l’interior”.

L’Ajuntament de l’Olleria a través del programa de Serveis i Obres Municipals (SOM), ha rebut una inversió de 104.429 euros per tal d’adequar i pavimentar el pati exterior la Casa Santoja, abans coneguda com Palau dels Marau, i declarat com edifici de Bé d’Interés Cultural (BIC). També, dintre d’aquesta inversió, el consistori arreglarà les canonades del pati exterior, perquè torne a ser un espai de reunions ja que al pati es poden agrupar al voltant de 400 persones. A més, a l’any 2015, primer any de la nova legislatura, l’Ajuntament de l’Olleria va rebre aproximadament 100.000 euros amb el programa d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) per rehabilitar i adequar l’ala esquerra d’aquest espai cultural.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí