L’Olleria acull la 32a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida

0
386
Imatge de la trobada celebrada a l'Olleria

La trobada té com a objectiu “estructurar la comarca i cohesionar els centres educatius; treballar per la cultura, la identitat i la llengua; i dignificar el model d’escola inclusiva que ensenya en valors”

Dissabte va tindre lloc la 32a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida que va tindre com a localitat acollidora a l’Olleria.

La jornada va començar de vesprada al parc Beat Ferreres de l’Olleria, amb la participació del Porronet Micalet, logotip de la Trobada de la Vall d’Albaida. L’edició 32, organitzada per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del Valencià, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria i dels centres educatius, té com a objectiu “estructurar la comarca i cohesionar els centres educatius; treballar per la cultura, la identitat i la llengua; i dignificar el model d’escola inclusiva que ensenya en valors” comenta el president de la coordinadora, Josep Andrés.

La vesprada va estar plena de tallers i activitats amb l’ambientació del concert de La Gira amb els grups Ramonets, Canta Canalla i La Fúmiga.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here