L’Olleria acollirà dissabte la 32a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida

0
307
Imatge de la trobada de l'any passat a Montitxelvo

La programació de la trobada arrancarà a les 16h al parc Beat Pare Ferreres, i comptarà amb una cercavila, tallers, exposicions, actuacions, contacontes, o concerts de Ramonets, Canta Canalla i La Fúmiga

Aquest dissabte 13 d’abril l’Olleria acollirà la XXXII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida amb el lema ‘Som i serem paraules’, recordant així al lexicògraf i activista cultural Francesc Ferrer i Pastor.

Enguany serà la tercera vegada que l’Olleria acull la trobada, la comunitat educativa, formada per mestres, pares i mares, i alumnat, conjuntament amb la Coordinadora i l’Ajuntament, han treballat perquè la trobada a l’Olleria siga un èxit. La regidora d’Educació, Ruth Martínez, ha aprofitat per agrair també a empreses, comerços i associacions locals la seua col·laboració desinteressada, tan econòmicament, com formant part del voluntariat, o fent exhibicions.

La programació de la trobada arrancarà a les 16h al parc Beat Pare Ferreres, i comptarà amb una cercavila, tallers, exposicions, actuacions, contacontes, o concerts de Ramonets, Canta Canalla i La Fúmiga.

Martínez ha volgut convidar a tota la comarca a gaudir de totes les activitats que s’han programat per a este dissabte a l’Olleria perquè “estem segurs que la festa per la nostra llengua serà tot un èxit”.

PROGRAMACIÓ COMPLETA:

– 16h: Aplec de pobles participants al parc Beat Pare Ferreres
– 16.30h: Cercavila des del Parc Beat Pare Ferreres
– 16.50h: Benvinguda
– 17h: Inici tallers, demostracions, exposicions
– 17h: Exhibicions i actuacions
– Contacontes a la Biblioteca Municipal
– Actuacions a l’escenari del Beat Ferreres:
– Ramonets de 17 a 18h
– Canta Canalla de 18.30 a 19.30h
– La Fúmiga de 20 a 21h

– 19h: Finalització de tallers, demostracions i exposicions
– 19.30h: Acomiadament i cloenda de la Trobada

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here