L’Oficina Tàctil de Tramitació d’Ontinyent realitza prop de 2.000 gestions telemàtiques en quatre mesos

0
1203
Natàlia Enguix mostra el nou dispositiu a l'Ajuntament d'Ontinyent.

El dispositiu situat a l’entrada de l’Ajuntament permet realitzar gestions de rebuts, volants d’empadronament o certificats, a més d’imprimir físicament o reenviar per correu electrònic els documents

L’Oficina Tàctil de Tramitació posada en marxa per la regidoria de Modernització, Govern Obert i Transparència d’Ontinyent acumula prop de 2.000 gestions telemàtiques als seus primers 4 mesos de funcionament. En concret, el dispositiu, posat en marxa comptant amb l’ajuda dels fons FEDER del programa EDUSI de la Unió Europea, ha permés en concret a les persones usuàries l’obtenció de 1277 certificats, 631 volants i la gestió de 22 rebuts.

La regidora de Govern Obert i Transparència, Natàlia Enguix destacava “l’estalvi de temps que permet aquest dispositiu per a la realització d’estos tràmits, per als que les persones usuàries poden plantejar els dubtes que tinguen al personal del Punt d’Informació Municipal ubicat al hall de l’Ajuntament». Cal recordar que l’Oficina Tàctil de Tramitació està ubicada junt al Punt d’Informació Municipal, en l’accés a l’edifici central de l’Ajuntament,i compta al seu equipament amb pantalla tàctil, escàner i impresora, permetent escanejar documents, o enviar per correu electrònic o imprimir documents en paper físic.

En l’Oficina Tàctil, la persona empadronada a Ontinyent i que dispose de certificat digital o DNI electrònic, pot accedir a la gestió telemàtica de les funcionalitats operatives a la ‘Carpeta Ciutadana’ creada pel Departament d’Informàtica Municipal, que permet obtindre volants i certificats d’empadronament en tres idiomes (valencià, castellà i anglés), així com gestionar tots els rebuts de la persona usuària. Natàlia Enguix recordava que aquest nou equipament forma part de la remodelació global de la planta baixa de l’Ajuntament que s’executarà pròximament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí