L’ocupació hotelera frega el 100% a Sagunt durant el cap de setmana de falles

CaixaBank - MyBox

0
1068
Imatge del lliurament dels premis de les falles de Sagunt

 

Des de l’Ajuntament de Sagunt s’ha destacat l’interés dels turistes pels monuments locals i pel transport de connexió amb València

L’Ajuntament de Sagunt ha fet balanç turístic de les festes de falles recentment acabades i s’ha afirmat que s’ha ha registrat un lleuger augment de turistes respecte a l’any 2017, arribant a fregar el 100% d’ocupació hotelera durant el cap de setmana. A méa a més s’ha destacat que el nombre de turistes internacionals ha augmentat un 21%, on els francesos i portuguesos han sigut els majoritaris.

Pel que fa al turisme nacional, la localitat ha rebut més visites de turistes procedents de la Comunitat Valenciana, Aragó, Madrid i Catalunya. Els turistes, a més de buscar informació, sobre la ubicació de les falles i el programa d’actes, també s’han interessat, sobretot, pels monuments a visitar en la localitat i el transport públic de connexió amb València.

En este sentit, la regidora de Turisme, Natalia Antonino, assegura que les dades d’ocupació hotelera “han sigut positives, la qual cosa ens demostra que els treballs promocionals realitzats per a les festes d’interès turístic nacional i patrimoni immaterial de la humanitat, les falles, han donat els seus fruits. Enguany teníem com a element d’innovació el mes gastronòmic de la taronja, on el turista que venia a disfrutar de les festes podia disfrutar d’un plat amb el nostre producte més conegut i arrelat a les nostres tradicions gastronòmiques com és la taronja. També es comptava amb un plànol específic de falles on s’informava al turista de tots els esdeveniments que es realitzarien en la festa fallera. Hi ha hagut una promoció especial al Visitcomarques des del dia 14 de març, un espai que té la diputació per a promocionar les comarques en la zona del Veles e Vents”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here