L’obra social de Caixa Ontinyent va arribar a 230.000 persones durant 2014


0
631
Caixa Ontinyent realitza diverses tasques d'obra social
Caixa Ontinyent realitza diverses tasques d’obra social

Fins 230.000 persones van arribar a ser beneficiàries directes de l’obra social que Caixa Ontinyent ha realitzat en 2014. Una actuació que ha possibilitat el desenvolupament de 192 activitats en les comarques centrals valencianes i el manteniment de 194 llocs de treball estable i directe.

A més la inversió ha sigut de 700.000 euros amb tres grans línies d’actuació: Manteniment dels 24 centres implantats (centres socials, assistencials, culturals i esportius) en 12 localitats; investigació i divulgació de temes autòctons a través de publicacions,: amb un fons editorial compost per 101 llibres i 40 discos; col·laboració amb col·lectius que dinamitzen l’associacionisme i propicien actuacions de caràcter assistencial, docent, cultural, mediambiental i recreatiu, que enguany ha arribat a 157 col·lectius.

Per al 2015 es preveu una continuïtat és esta línia, amb èmfasi en les actuacions educatives, especialment pel que fa a innovació i emprenedorisme associats a la formació universitària. També es potencia l’activitat assistencial amb les obres d’adaptació del Centre d’Alzheimer a fi d’incrementar un 30% la seua capacitat de servici, i la posada en marxa de la Residència per a Discapacitats d’Ontinyent. Quant a l’activitat cultural cal ressenyar el llançament de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here