L’Obra Social de Caixa Ontinyent presenta el seu nou projecte de l’orquestra simfònica

0
418
El nou patrocini s'ha presentat al Centre Cultural Caixa Ontinyent
El nou patrocini s’ha presentat al Centre Cultural Caixa Ontinyent

Este dimecres s’ha presentat  l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, un projecte impulsat i gestionat per l’Associació AD LIBITUM i que naix dins de l’Obra Social de Caixa Ontinyent.

En realitat, l’Orquestra va nàixer l’any 2000, i ha cobert fins hui un cicle important, en el que ha contribuït a consolidar una formació de qualitat en estes comarques de tan llarga tradició musical. A partir de 2015, Caixa Ontinyent assumix la seua esponsorització a fi d’impulsar-la i potenciar la seua capacitat. Així, l’Orquestra, que continuarà baix la direcció de Saül Gómez, passarà de 47 a 60 músics, revitalitzarà el projecte formatiu que porta associat, disposarà d’un més ampli repertori i podrà oferir un nombre més gran de concerts.

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha insistit en el caràcter formatiu i educatiu del projecte, “no pretenem tindre una orquestra professional sinó oferir als nostres jóvens l’oportunitat que mostren el seu potencial actuant junt amb professionals de primera línia en una orquestra simfònica de gran qualitat, única i referent en les nostres comarques”.

Per la seua banda, des d’AD LIBITUM, els seus representants Lluís Muñoz i Toni Revert destacaven el seu agraïment a Caixa Ontinyent per “haver confiat en este projecte que contribuïx a la formació de molts jóvens músics alhora que ens ajuda a consolidar la nostra ciutat d’Ontinyent com un pol d’atracció cultural de les nostres comarques centrals”. Toni Revert afegia “no volem oblidar-nos de les xicotetes i mitjanes empreses i dels abonats particulars que cada any recolzen este projecte, així com de l’empresa ATRIVM que tant ens ha ajudat des de fa 15 anys i que continuarà col·laborant activament”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Unanimitat a Albaida per declarar 2015 l'any de 'Messa'

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here