Llum Verda al Pla de Dinamització i Governança Turística de la Canal de Navarrés

0
1141
Anna
Anna

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i la Mancomunitat de la Canal de Navarrés per al desenvolupament del corresponent Pla de Dinamització i Governança Turística en l’exercici 2020.

Aquest conveni dóna continuïtat al signat en 2019, i proposa executar actuacions que persegueixen l’augment de la qualitat dels serveis turístics del territori, la millora del mitjà urbà i natural, l’ampliació i millora dels espais d’ús públic; a més de l’augment, diversificació i millora de l’oferta complementària, la posada en valor dels recursos turístics, la creació de nous productes, així com la sensibilització i implicació de la població i agents locals en una cultura de qualitat.

L’import total màxim de cost d’execució de les actuacions a desenvolupar mitjançant aquest conveni ascendeix a 300.000 euros, que seran finançats per les administracions a tres parts iguals. És a dir, la mancomunitat contribuirà amb 100.000 euros; el Patronat Provincial de Turisme de València aportarà 100.000 euros i Turisme Comunitat Valenciana subvencionarà l’acord amb un terç del total, 100.000 euros.

La Mancomunitat de la Canal de Navarrés serà la responsable d’executar les accions i projectes i coordinar als ajuntaments implicats. Per a això, disposarà del personal necessari i podrà contractar una gerència per a les tasques tècniques i administratives del pla.

Els Plans de Dinamització i Governança Turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana, les diputacions provincials i altres administracions públiques i ens privats.

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent fonamentalment criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Gandia tindrà el primer Consell de la Infància

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here