Llombai reconverteix l’antic frontó en pavelló esportiu per a un col·legi amb ajuda de la Diputació

0
1218
Imatge de les obres al frontó de Llombai

El nou espai cobert podrà ser utilitzat pels alumnes del col·legi públic Sant Francesc de Borja i els caps de setmana acollirà esdeveniments

La corporació provincial que dirigeix Jorge Rodríguez ha destinat un total de 179.768 euros per a reconvertir un antic frontó en un pavelló multiusos amb coberta, amb la finalitat de facilitar la pràctica esportiva en el col·legi públic Sant Francesc de Borja, fins i tot sota condicions meteorològiques adverses.

L’assignació pressupostària s’emmarca dins del Pla d’Instal·lacions Esportives 2016-2017 pel qual la Diputació ha concedit una suma de 4.358.000 euros per a realitzar 35 actuacions en 15 comarques i ha suposat un “motiu d’alegria” per a l’alcalde d’aquesta localitat de La Ribera Alta, Anselmo Cardona. El seu ajuntament ha rebut una inversió que la Generalitat “es va comprometre a donar” però “mai va arribar a rebre’s” com a part del Pla d’Instal·lacions Esportives 2007-2012, d’àmbit autonòmic.

“És una meravella”, ha celebrat l’alcalde, qui ha posat l’accent en dir que aquesta infraestructura no es tracta simplement d’un gimnàs, sinó que millorarà la vida dels xiquets i xiquetes del col·legi. “En el pati del col·legi no hi havia res cobert i quan plovia els xiquets s’havien de quedar per les classes i passadissos”.

Ara, els quasi 300 alumnes i alumnes d’Infantil i Primària del municipi podran gaudir de la pràctica esportiva durant tots els dies d’activitat escolar de l’any, a més de comptar amb un espai reservat per a dutxes. Es preveu que les obres finalitzen al gener i que l’espai servisca també per a realitzar esdeveniments els caps de setmana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here