Llíria ultima els treballs Edificant 2019 en els centres públics

0
239
Llíria
Un dels moments de la reunió.

El regidor d’Infraestructures Educatives, Paco Garcia, s’ha reunit amb el seu homòleg en la Direcció General de la Conselleria d’Educació, Victor Garcia, per a explicar l’estat d’execució de les obres del Pla Edificant que s’estan duent a terme a la capital del Camp de Túria.

García ha informat el Director General dels treballs d’aquesta primera fase durant l’exercici 2019, centrats en la reforma de banys, clavegueram, cuina i zona de d’ombratge en el Col·legi Públic Sant Miquel i en els Instituts Camp de Túria i Laurona. “Les obres estan en la seua recta final, tant al Col·legi San Miquel com als Instituts del Camp de Túria i Laurona, els quals veuran millorades les seues instal·lacions”, ha comentat Garcia en finalizar la reunió.

Igualment, l’edil de Llíria i el Director General han abordat la següent fase d’obres del Pla Edificant en la localitat, en la qual està prevista una reforma àmplia en el Col·legi Sant Vicent que haurà d’iniciar-se l’any vinent 2020 i la nova construcció del Col·legi Públic Núm. 3 i del nou IES Camp de Túria en la zona de Mura.

Per a Garcia, la inversió de prop de 450 mil euros que ara s’està acabant de materialitzar “ha estat molt important per a poder adequar uns centres que portaven molts anys sense una actuació d’aquest calat, sobretot en el Col·legi San Miquel, amb un menjador escolar que dóna cobertura a uns 600 comensals i l’IES Camp de Túria, que està desenvolupant una funció dual d’Institut al matí i d’Escola Oficial d’Idiomes a les vesprades”.

García ha manifestat la seua satisfacció per la implicació de la Conselleria d’Educació en la localitat a través del Pla Edificant, ja que aquestes inversions “eren una reivindicació de la comunitat educativa i de la corporació municipal des de feia molt de temps”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La banda San Juan Bautista de Loriguilla celebra su concierto de Navidad

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here