Llíria demana la col·laboració dels veïns mitjançant una campanya per mantindre la ciutat neta

0
1050

L’ajuntament de Llíria, a través de l’Àrea de Medi Ambient, posa en marxa una nova campanya de sensibilització i conscienciació ambiental, amb l’objectiu d’aconseguir la col·laboració dels veïns per mantindre net l’entorn dels contenidors i millorar la separació selectiva dels residus domiciliaris.

Esta nova campanya, que s’engloba dins de “Llíria Neta. Gràcies a tu”, pretén aclarir els dubtes més comuns que tenen els ciutadans a l’hora de separar els residus en l’àmbit domèstic, laboral, educatiu i d’oci. La finalitat última és millorar la qualitat d’aquesta separació i aconseguir un major i millor reciclatge dels diferents materials.

Cartell de presentació de la campanya.

El regidor Francesc Fombuena ha assenyalat que “es tracta de promoure i potenciar el valor i la necessitat social del reciclatge, fomentant el paper actiu dels ciutadans i facilitant-los la col·laboració, perquè Llíria siga una ciutat cada vegada més neta i sostenible”.

Per a aconseguir-ho, el consistori difondrà tres missatges o recomanacions als ciutadans, perquè “la implicació i col·laboració ciutadana són imprescindibles”. En primer lloc, donar a conèixer el telèfon de recollida gratuïta dels trastos. En segon lloc, la recomanació de plegar les caixes de cartró per tirar-les dintre dels contenidors. I, per últim, recordar l’obligatorietat de tirar el fem a partir de les 20 hores i en borses tancades per evitar mals olors i brutícia als contenidors.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here