Llíria, Benaguasil i Riba-roja tindran 3 nous tallers d’ocupació que donaran treball a 75 persones

0
2193
Taller d'ocupació. Foto arxiu

El diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, ha confirmat que la Conselleria de Economia, a través del Servei Valencià de Formació i Ocupació (Servef) ha concedit 3 nous Tallers d’Ocupació al Camp de Túria, que es sumen als ja concedits per a joves a principi d’any, enfocats ara a les persones aturades majors de 25 anys.

Dels 24 Tallers d’Ocupació que s’han concedit en la província de València, els municipis de Llíria, Riba-roja i Benaguasil seran beneficiaris d’un Taller d’Ocupació cada municipi, amb un import total de 1.167.177,60 euros, 389.059,20 euros per cada localitat.

Per a Garcia, una de les prioritats del Consell és “millorar la qualificació i la inserció professional de les persones valencianes  aturades”, que amb els nous programes que està desenvolupant la Conselleria d’Economia s’ofereix una formació certificada i al mateix temps se’ls dóna una oportunitat laboral.

Llíria comptarà amb el Tallar d’Ocupació “Centre Cívic el Prat”, on es realitzaran 2 Grups d’Especialitats, una d’obra i un altra de vivers i jardineria, el qual ocuparà a 20 persones i a més tindrà un equip directiu format per 1 director, 1 auxiliar administratiu, 1 profesor per a cada especialitat i 1 profesor de suport. Es a dir, donarà treball a 25 persones.

En Riba-roja, el Taller Ocupacional serà el de “Condicionament Barranco de los Moros II”, que també comptarà amb dos grups especialitats com el de Llíria, amb 25 persones més contractades. Igual que el de Benaguasil, que s’anomena “Topairet V. Un total de 75 persones que entraran al mercat laboral i formatiu.

Per a Garcia, el compromís del Govern del Botànic és la generació d’ocupació i la capacitació de les persones aturades, on podran “no només accedir a un salari durant un any, sinó adquirir unes competències professionals certificades que els permeta posteriorment tenir més possibilitats de trobar una altra ocupació”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí