Llibres, música, documentals i teatre en la segona setmana cultural d’Alfarrasí


0
652
Cartell de la Setmana Cultural d'Alfarrasí
Cartell de la Setmana Cultural d’Alfarrasí

Alfarrasí celebrarà la seua segona Setmana Cultural del 18 al 27 de novembre de 2016. Presentacions de llibres, concerts de música tradicional, documentals sobre temes valencians i teatre es donen cita al llarg d’una programació que, com l’any passat, és fruit de la participació de les associacions i artistes i autors locals, a més a més de col·laboracions de tota la comarca. Com assenyala l’alcalde, Fede Vidal, en nom de l’equip de govern «apostem per una setmana cultural participativa i que promoga els valors locals i el done a conèixer als seus veïns i a tots aquells que vulguen acostar-se a Alfarrasí estos dies» i ha volgut agrair la col·laboració i participació de les associacions locals i comarcals per la defensa de la cultura, «en uns dies que fa més falta que mai».

Així doncs, l’acte d’obertura comptarà amb l’escriptora local Inma Sanchis, que presentarà la seua obra ‘Beber de más; echar de menos: Mundos divididos’ i que aprofitarà per a oferir un recital poètic als assistents. L’autora és una jove promesa local del gènere poètic que triomfa a tot l’Estat Espanyol. També es presentarà el llibre infantil Melcioret vol ser músic, una obra biogràfica del compositor ontinyentí Melcior Gomis en clau infantil i on l’artista local Paqui Constant és la il·lustradora dels texts dels autors Miquel Àngel Múrcia i David Palmer.

Pel que fa a la part musical, l’Agrupació Musical ‘La Banda’ oferirà un concert el dia 26 de novembre, així com la colla de dolçaines i tabals ‘La Pedrera’ d’Albaida, com ja ve sent tradició. El concert de clausura serà a càrrec de la pianista Laura Valls i del flautista Emilio Oltra, que oferiran un concert extraordinari de flauta i clavecí.

També escomptarem amb audiovisuals dedicats a l’emigració de valencians a les Amèriques, de la mà de Casimir Romero i ‘Del Montgó a Manhattan’. Per a completar l’oferta cultural el grup de teatre El Raboser de Bèlgida interpretarà el sainet ‘Un consell de ministres molt especial’, amb una gran acceptació en tota la comarca.

A les propostes per a la cita cultural, s’hi sumen el cinefòrum del Col·lectiu de Dones Malva i les activitats per a jubilats i ames de casa locals, que realitzaran jocs de taula i concursos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here