Un llibre per commemorar el 125é aniversari de Convent Jerusalem

0
1186

La Falla ha editat un volum que recull els millors moments de la seua història

Fuente: JCF | Fotos: Josep V. Zaragoza.- En el casal de Convent Jerusalem no cabia ni una agulla durant la presentació d’un llibre que repassa l’evolució de la comissió al llarg dels seus 125 anys d’història. Esta falla, fundada al 1893, ha sigut testimoni de multitud de canvis socials, però ha perdurat al llarg del temps i s’ha erigit com una de les comissions més emblemàtiques de la ciutat, amb monuments que en diverses ocasions els han valgut el primer premi de la Secció Especial.

El llibre, que compta amb 268 pàgines, inclou il·lustracions, articles d’opinió -inclús de dos Falleres Majors de València pertanyents a la comissió (Luz Fos i Laura Segura)-, reportatges i anècdotes esdevingudes als membres de la comissió. Ha estat dirigit pel secretari de la falla, Rafa Cartagena, i pel historiador Javier Mozas.

A l’acte no van voler faltar les Falleres Majors de València 2019, Sara Larrazábal i Marina Civera, que van estar acompanyades pels màxims representats de l’exercici 2018 de la comissió, Hortensia Ferrer, Álvaro Lacruz, Susa García i Santiago Ballester. També els acompanyaren els representants per al 2019, Elena Bolumar, Pablo Gascó, Patricia Virosque i Francisco Segura.



La vetlada va concloure amb una foto de grup i un còctel. Ara sols queda esperar que passen 25 anys més per festejar el segle i mig d’història d’esta falla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here