Lletres falleres es reuneix a Torrent i visita Memòria del Foc

0
1577

La Federació Lletres Falleres es va reunir a Torrent i va visitar l’exposició Memòria del foc’ a l’EMAT, l’espai expositiu faller més important de L’Horta

La ciutat de Torrent torna a ser l’epicentre faller amb la reunió de la Federació Lletres Falleres, que ahir a la vesprada va visitar l’exposició Memòria del foc, ubicada a l’EMAT. Un espai expositiu on s’arreplega la història de les falles de la capital de l’Horta Sud i es fa repàs als principals elements patrimonials de la festa; del cadafal faller i dels seus artistes; de la literatura popular i festiva; del llibret; de la riquesa del patrimoni de la indumentària tradicional i de la història de la industria pirotècnica a Torrent.

La federació, que potencia els continguts culturals dels llibrets de la falla, convoca anualment premis al llibret de falla de tota la Comunitat Valenciana, en diferents categories, per tal de difondre la investigació, el disseny i la qualitat literària d’este gènere literari.

A la reunió van acudir membres de Sagunt, Xàtiva, Alzira i València per a  repassar la mostra Memòria del Foc i després van donar pas a la seua reunió ordinària. El regidor de Cultura de Torrent, Alfred Costa, els va donar la benvinguda i els va animar a seguir apostant pel llibret com a ferramenta divulgativa de l’activitat cultural de cada població.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí