Llanera de Ranes reconverteix les antigues escoles en un edifici multiusos amb ajuda de Diputació

0
935
Jorge Rodríguez ha estat acompanyat per l'alcalde de Llanera de Ranes, Antonio Vicente Lluch

La intervenció a Llanera de Ranes es fa a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació per a este 2016

Amb una inversió de 150.000 euros de la Diputació de València la localitat de Llanera de Ranes està rehabilitant les antigues escoles municipals per convertir-les en un edifici multiusos. A causa d’esta intervenció el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha visitat el municipi acompanyant per l’alcalde, Antonio Vicente Lluch.

La Diputació ja va subvencionar la primera fase de les obres de reconversió de les antigues escoles de Llanera amb 87.500 euros, al que cal sumar els 65.000 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de 2016, que s’han destinat a la segona fase de les obres del nou edifici multiusos que gaudiran els col·lectius socials, els joves i en general tots els veïns de Llanera.

“El més important d’aquestes actuacions és que donen resposta a necessitats del municipi i a inquietuds i reivindicacions dels seus veïns”, ha manifestat Jorge Rodríguez en referència a l’obra de les antigues escoles i la resta d’intervencions del Pla d’Inversions Sostenibles i el Pla Provincial d’Obres i Serveis a Llanera, entre les quals destaquen el condicionament de la pista de futbet, la reforma dels vestidors de la piscina i la construcció de nous vestidors en la zona esportiva.

400.000 euros en any i mig

En xifres globals, Llanera de Ranes ha rebut al voltant de 400.000 euros en ajudes de la Diputació en l’últim any i mitjà, incloent els 23.000 euros del Pla de Camins i Vials i els 52.000 del Fons de Cooperació Municipal 2017, amb el qual, en paraules de Rodríguez, “hem aconseguit quadrar el cercle del finançament dels municipis valencians”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Canal de Navarrés rebrà 119.000 euros de Diputació per a la restauració del seu patrimoni

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here