L’Ivace destina 4,8 milions d’euros per a millorar 24 polígons industrials de la Ribera en 2018 i 2019

0
950
Polígon Industrial Cotes d'Algemesí

Per a 2018, l’Ivace destinarà 2,67 milions d’euros per a subvencionar al 83,39% un total de 24 polígons industrials de 15 municipis, i en 2019 2,2 milions se subvencionen els projectes al 100%

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, ha informat que l’Institut “destinarà 4,87 milions d’euros per a subvencionar 24 projectes de millora i modernització dels polígons industrials de la Ribera en 2018 i 2019”.

Aquestes ajudes s’emmarquen dins de la convocatòria d’ajudes de l’Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb caràcter bianual per als exercicis 2018 i 2019.

En aquest sentit, Company ha detallat que, per a 2018, l’Ivace destinarà 2,67 milions d’euros per a subvencionar al 83,39% un total de 24 polígons industrials de 15 municipis. Així mateix, està previst que, per a 2019, la inversió siga de 2,2 milions d’euros i se subvencionen els projectes al 100%.

Aquests 24 polígons corresponen als municipis d’Alberic, l’Alcúdia, Algemesí, Alzira, Carlet, Catadau, Montserrat, la Pobla Llarga, Sant Joanet i Tous en La Ribera Alta i Almussafes, Corbera, Cullera, Polinyà de Xúquer i Sollana en la Ribera Baixa. En ells l’Ivace destinarà un total de 2,67 milions d’euros mitjançant les ajudes de millora i modernització per a polígons industrials per a 2018.

“Aquest tipus d’ajudes són molt importants perquè permetran millorar serveis i infraestructures i modernitzar els polígons i àrees industrials de la Ribera Alta i la Ribera Baixa i són un clar exemple de l’aposta decidida de la Conselleria i de l’Ivace per l’economia productiva i per generar ocupació estable i de qualitat en la Ribera”, ha explicat la directora general.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ràdio Sueca torna a sonar en una exposició que repassa la seua història des de la postguerra

Company ha mostrat la seua satisfacció per la bona acollida que han tingut les ajudes en aquestes comarques i ha ressaltat que, en la Ribera Alta i la Ribera Baixa, “se subvencionaran tots i cadascun dels projectes de millora de polígons industrials que han presentat els ajuntaments”.

Polígons industrials beneficiats

A la Ribera Alta els polígons industrials que rebran ajudes en 2018 i 2019 per part de l’Ivace són el Polígon I-2 d’Alberic, la Creu i Camí Real de l’Alcúdia, els polígons la Xara, Cotes B i Nucli d’Algemesí, Mercado de Abastos, Agricola, Río Verde, San Bernabé i Tisneres d’Alzira.

A Carlet es beneficiaran el polígon industrial Sant Bernat i Ciutat de Carlet, a Catadau el polígon industrial els Olivars, a Montserrat les Valletes, la Closa de la Pobla Llarga, el polígon industrial de Sant Joanet i el polígon industrial de Tous.

A la Ribera Baixa es milloraran i modernitzaran els polígons industrials Juan Carlos I i el Poligono Norte d’Almussafes, El Racó de Corbera, el polígon industrial de Cullera i de Polinyà del Xúquer i l’Ermita de Sollana.

Principals actuacions a la Ribera

Entre les principals actuacions que han sol·licitat els 15 municipis de la Ribera i que estan contemplades en l’ordre d’ajudes de l’Ivace destaquen la millora viària i ampliació d’aparcaments, la senyalització i identificació dels carrers., la senyalització horitzontal i vertical, la creació de carril bici i la millora de l’enllumenat públic per als polígons industrials.

Així mateix, l’Ivace subvencionarà l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, i una major seguretat gràcies a la instal·lació d’un circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local, la regeneració paisatgística, la creació d’una depuradora i de serveis contra incendis, la millora del subministrament d’aigua i de gas i la creació d’una pàgina web amb informació del polígon industrial i accessible a l’Ivace.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ni Villanueva de Castellón ni Castelló de la Ribera: Castelló

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here