L’Ivace destina 4,8 milions d’euros per a millorar 24 polígons industrials de la Ribera en 2018 i 2019

0
765
Polígon Industrial Cotes d'Algemesí

Per a 2018, l’Ivace destinarà 2,67 milions d’euros per a subvencionar al 83,39% un total de 24 polígons industrials de 15 municipis, i en 2019 2,2 milions se subvencionen els projectes al 100%

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, ha informat que l’Institut “destinarà 4,87 milions d’euros per a subvencionar 24 projectes de millora i modernització dels polígons industrials de la Ribera en 2018 i 2019”.

Aquestes ajudes s’emmarquen dins de la convocatòria d’ajudes de l’Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb caràcter bianual per als exercicis 2018 i 2019.

En aquest sentit, Company ha detallat que, per a 2018, l’Ivace destinarà 2,67 milions d’euros per a subvencionar al 83,39% un total de 24 polígons industrials de 15 municipis. Així mateix, està previst que, per a 2019, la inversió siga de 2,2 milions d’euros i se subvencionen els projectes al 100%.

Aquests 24 polígons corresponen als municipis d’Alberic, l’Alcúdia, Algemesí, Alzira, Carlet, Catadau, Montserrat, la Pobla Llarga, Sant Joanet i Tous en La Ribera Alta i Almussafes, Corbera, Cullera, Polinyà de Xúquer i Sollana en la Ribera Baixa. En ells l’Ivace destinarà un total de 2,67 milions d’euros mitjançant les ajudes de millora i modernització per a polígons industrials per a 2018.

“Aquest tipus d’ajudes són molt importants perquè permetran millorar serveis i infraestructures i modernitzar els polígons i àrees industrials de la Ribera Alta i la Ribera Baixa i són un clar exemple de l’aposta decidida de la Conselleria i de l’Ivace per l’economia productiva i per generar ocupació estable i de qualitat en la Ribera”, ha explicat la directora general.

Company ha mostrat la seua satisfacció per la bona acollida que han tingut les ajudes en aquestes comarques i ha ressaltat que, en la Ribera Alta i la Ribera Baixa, “se subvencionaran tots i cadascun dels projectes de millora de polígons industrials que han presentat els ajuntaments”.

Polígons industrials beneficiats

A la Ribera Alta els polígons industrials que rebran ajudes en 2018 i 2019 per part de l’Ivace són el Polígon I-2 d’Alberic, la Creu i Camí Real de l’Alcúdia, els polígons la Xara, Cotes B i Nucli d’Algemesí, Mercado de Abastos, Agricola, Río Verde, San Bernabé i Tisneres d’Alzira.

A Carlet es beneficiaran el polígon industrial Sant Bernat i Ciutat de Carlet, a Catadau el polígon industrial els Olivars, a Montserrat les Valletes, la Closa de la Pobla Llarga, el polígon industrial de Sant Joanet i el polígon industrial de Tous.

A la Ribera Baixa es milloraran i modernitzaran els polígons industrials Juan Carlos I i el Poligono Norte d’Almussafes, El Racó de Corbera, el polígon industrial de Cullera i de Polinyà del Xúquer i l’Ermita de Sollana.

Principals actuacions a la Ribera

Entre les principals actuacions que han sol·licitat els 15 municipis de la Ribera i que estan contemplades en l’ordre d’ajudes de l’Ivace destaquen la millora viària i ampliació d’aparcaments, la senyalització i identificació dels carrers., la senyalització horitzontal i vertical, la creació de carril bici i la millora de l’enllumenat públic per als polígons industrials.

Així mateix, l’Ivace subvencionarà l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, i una major seguretat gràcies a la instal·lació d’un circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local, la regeneració paisatgística, la creació d’una depuradora i de serveis contra incendis, la millora del subministrament d’aigua i de gas i la creació d’una pàgina web amb informació del polígon industrial i accessible a l’Ivace.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here