L’IVACE destina 450.000 euros a la millora i seguretat del polígon industrial de Benissa

0
777
Un dels moments de la visita.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha visitat Benissa per recórrer les obres de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis fetes en el polígon de la Pedrera en 2018 i 2019, que finalitzaran en les pròximes setmanes.

En la seua visita, Climent ha estat acompanyat per diversos membres de l’equip de govern, entre altres Xavi Tro, regidor de Creama i Creació d’ocupació; Carol Ivars, responsable de Comerç; i Domènec Miralles, regidor de l’OMIC; així com per representants de Creama Benissa.

El conseller, que també ha visitat el centre urbà del poble, ha assenyalat que Benissa “és un bon exemple de comerç de proximitat, un model que defensa un model urbà, agrupat i obert, que genera serveis de qualitat i arriba no només a Benissa, sinó a la comarca i també a l’àmbit autonòmic”.

Rafael Climent ha realitzat aquestes declaracions mentre visitava les obres de modernització del polígon de la Pedrera, on s’ha implantat fibra òptica, il·luminació LED, un circuit tancat de TV connectat amb la Policia Local, millores viàries i noves zones verdes. Aquestes millores s’han dut a terme arran d’una subvenció concedida de 454.856 € per part de l’IVACE.

Climent, abans de visitar el Centre d’Excel·lència, la EJE o la zona de Coworking, ha comentat que “les inversions de modernització del polígon industrial a Benissa ajuda a guanyar visibilitat perquè siga un bon aparador on altres empreses puguen anar implantant-se i generar els millors serveis, també per a les empreses ja ubicades ací, i el fet de tenir fibra òptica ja genera una connexió global, a l’estar interconnectats, oferint uns productes i serveis amb qualitat”. En el transcurs d’aquesta visita, Climent també ha assistit a un acte públic institucional anomenat ‘Fem Empresa’, dirigit a pimes, empreses i indústries (de dins i fora del polígon) i públic en general.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here