L’Ivace concedeix vora 2 milions per a millorar 19 polígons industrials de la Vall d’Albaida en 2019

0
369
Les inversions milloren els polígons industrials

Se subvencionaran actuacions com la remodelació dels accessos, millora de l’enllumenat i de les zones verdes i increment de la seguretat

L’Institut Valencià de Competivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit un total 1,87 milions d’euros en ajudes per a millorar 19 polígons industrials de la comarca de la Vall d’Albaida en 2019.

Els municipis beneficiats són Agullent (Àrea Industrial Preferent i Moderado IV), Aielo de Malferit (Serrans III, IV i V), Albaida (La Pedrera, El Laberinto i Pla del Comte), Alfarrasí (Este), Atzeneta d’Albaida (IN 1) Benissoda (Les Delícies) i Castelló de Rugat (El Molí).

A més, se li han concedit subvencions a les localitats de El Palomar (“Plastiken”), Guadassèquies (“Guadasséquies” i “Pap I”), Montaverner, (“La Cava”), L’Olleria (“El Carrascot”), Ontinyent (“El Pla Fase II”, “Área 37”, “Sant Vicent Fase II”) i La Pobla del Duc (“Oeste”).

Totes les actuacions seran subvencionades per l’Ivace al 60% en el marc de la convocatòria d’ajudes per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb càrrec a l’exercici 2019 que compta amb un pressupost total de 13,6 milions d’euros.

Amb aquestes ajudes es consolida l’aposta de l’Ivace per la reindustrialització del territori, pels sectors productius, i per la implantació d’empreses que generen ocupació estable i de qualitat i reactiven l’economia.

Principals actuacions 2019

Entre les actuacions de millora per als polígons de la Vall d’Albaida en 2019 destaca la instal·lació d’un depòsit contra incendis i les infraestructures hidràuliques necessàries, implantació d’un circuit tancat de televisió (CCTV) que permetrà l’increment en la seguretat viària i ciutadana, adequació de les zones verdes, remodelació d’accessos, millores de la xarxa d’abastiment d’aigua potable, control de pressió i instal·lació d’hidrants, substitució de les lluminàries existents per lluminàries de LED, plantació d’arbrat i actualització de la senyalització horitzontal i vertical, així com repavimentació de les voreres.

Cinc milions d’euros en 2017

Així mateix, cal recordar que l’Ivace ha liquidat en 2017 un total de 5,12 milions d’euros per a millorar la qualitat i els serveis de 19 polígons industrials de la Vall d’Albaida corresponents a les localitats de L’Olleria, Aielo de Malferit, Montaverner, Ontinyent, El Palomar, Albaida, Bocairent, Alfarrasí, Atzeneta d’Albaida, La Pobla del Duc, Agullent i Castelló de Rugat.

Totes les actuacions han sigut subvencionades al 100%, redundant directament en benefici de les empreses instal·lades i dels treballadors i treballadores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here