L’Institut Tecnològic del Calçat s’associa a Innovall Clúster per impulsar la indústria 4.0

0
1094
Rafael Pla i Antonio Porta van signar l'acord entre Innovall i INESCOP

Des d’Innovall Clúster s’explica que l’acord aportarà millores mediambientals en les empreses, biotecnologia, nanotecnologia, robòtica i indústria 4.0

Innovall Clúster i INESCOP (Institut Tecnològic del Calçat i Connexes) han signat un acord de Col·laboració per tal d’impulsar l’acció conjunta d’ambdues Entitats en benefici de les empreses.

La signatura de l’acord va tenir lloc recentment en la Seu de INESCOP a Elda, firmant Antonio Porta, President de INESCOP mentre que per part de INNOVALL Clúster ho va fer el seu President, Rafael Pla.

Tant Porta com Pla coincidien a valorar positivament “les possibilitats que s’impulsen amb aquest acord ja que ambdues Entitats compartim el treballar per l’aplicació contínua de la innovació en les empreses, la qual cosa és part fonamental de l’ADN de les nostres respectives Entitats. Els projectes en els quals participarem conjuntament tindran un caràcter transversal i estaran oberts a la participació d’empreses dels diferents sectors».

Com a exemple expliquen ambdues entitats que INESCOP ajudarà a impulsar en Innovall Clúster tot el relacionat amb millores mediambientals en les empreses, biotecnologia, nanotecnologia, robòtica i indústria 4.0, «temes en el que està treballant i que cada vegada tenen més importància en l’activitat econòmica i que ajudaren a dinamitzar les seues empreses i el territori on estan situades, tot açò des dels valors de Innovall Clúster que són compartits per INESCOP: compromís amb la innovació, la cooperació empresarial i la internacionalització”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here