La línia rodalies entre l’Alcúdia de Crespins i Moixent podria estar acabada a mitjans de 2018

0
1421
Imatge de la reunió amb el subdelegat

Els alcaldes de Moixent, Vallada, Montesa i la Font de la Figuera i membres de ‘Duguem el tren a Moixent’ s’entrevisten amb el subdelegat del Govern

Els alcaldes de Moixent, Vallada, Montesa i la Font de la Figuera juntament amb dos membres de la Plataforma Ciutadana “Duguem el tren a Moixent” han sigut rebuts pel Subdelegat del Govern a València, José Vicente Herrera Arrando, en una reunió en la que s’ha abordat l’estat de la línia de rodalies C2 i la problemàtica de que esta no arribe fins a Moixent.

Durant la reunió, el subdelegat va recordar que el Ministeri de Foment està treballant per solucionar aquest problema i que en breu es traslladaria una resposta als assistents a la reunió amb dades més concretes, sobre les obres i el restabliment de la línia C2 de l’Alcúdia a Moixent, així com la necessitat de l’ampliació del servei fins la Font de la Figuera.

Herrera ha informat la possibilitat que el tram l’Alcúdia-Moixent estiga finalitzat a mitjans de 2018. L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, destaca la força que genera la unió de les institucions en una petició històrica com és la volta del tren de rodalies a aquestes poblacions que a tantes persones beneficiaria, començant per les i els estudiants. “És una qüestió de voluntat pública”, afirma Muñoz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here