L’incendi del camí dels Suros de Simat de la Valldigna afecta a 17.000 m²

CaixaBank - MyBox

0
1444
Simat de la Valldigna, Barx
Un dels moments de l'incendi.

Com ja vam anunciar este passat dilluns, 10 d’agost, vora les 16 hores, es va declarar un incendi al camí dels Suros, carretera que uneix Barx amb Simat de la Valldigna, i que ha afectat 17.000 m².

L’incendi, del qual es desconeixen les causes i que está sent investigat, va estar controlat cap a les 21 h. Durant l’extinció, els bombers van localitzar una plantació de marihuana.

El Voluntariat Mediambiental de Simat va ser l’encarregat d’advertir del foc comportant la intervenció immediata de les brigades d’extinció.

El regidor de Medi Ambient, Jose Gregori, ha agraït la “ràpida i eficaç intervenció de bombers i mitjans aeris de la Generalitat, les Brigades Forestals, la Policia Local de Simat i Benifairó de la Valldigna, la Guàrdia Civil i altres membres de les diferents corporacions per la seua disponibilitat i atencions”.

Des de l’ajuntament de Simat s’ha fet una crida a la ciutadania perquè “respecte el medi ambient i extreme totes les precaucions durant estos dies de sequera i altes temperatures”. A més, demanen al veïnat que comunique a les autoritats locals “qualsevol conducta sospitosa o acció que atempte contra el medi ambient, el nostre patrimoni o la seguretat de les persones”.

L’ajuntament de Simat comunica que l’incendi que s’ha declarat al Buixcarró (Suros), està controlat i, per tant, es pot circular per eixa zona, segons han informat a l’Alcaldia de Simat i la Regidoria de Medi Ambient els responsables de coordinació dels treballs d’extinció.

Actualment ja s’ha restablert el trànsit d’esta carretera, que va estar tallada fins les 22 h.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here