L’incendi de la fàbrica d’snacks Grefusa a Alzira se salda amb un operari de la planta ferit

0
577
Incendi de la planta de Grefusa de dissabte

Des de Grefusa s’ha anunciat que la producció ha tornat a la normalitat hores després d’extingir-se dissabte les flames

La planta d’snacks Grefusa ubicada a Alzira va patir durant aquest passat cap de setmana un incendi que s’ha saldat amb un operari ferit per cremadures; l’incendi va ser donat per extingit a última hora de dissabte. La persona oferida va ser traslladat a l’Hospital la Fe de València on es va recuperar, mentre que la planta d’alimentació ha informat que tornava a la seua normalitat de producció hores després.

El foc es va originar per una fuita d’oli durant unes tasques de manteniment en les que participava personal tant intern com extern de Grefusa; la declaració de l’incendi va provocar que s’evacuara la planta. L’únic ferit va ser un home de 37 anys que va patir cremadures de segon i tercer grau en braços i cames, que va ser traslladat pels seus companys a l’Hospital de la Ribera, i posteriorment derivat a la Fe de València.

Des de Grefusa s’ha destacat que la imatge de l’incendi va ser més escandalosa que els efectes reals pel fum que va generar l’oli cremat. Els bombers van evacuar les instal·lacions i extingir les flames, a més de ventilar la planta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here