L’IES Josep Segrelles d’Albaida inaugura la ‘Rotonda de l’estudiant’

CaixaBank - MyBox

0
979
La rotonda està presidida per una escultura sobre una biblioteca
La rotonda està presidida per una escultura monument sobre una biblioteca

Divendres 20 de març es va inaugurar a Albaida la denominada ‘Rotonda de l’estudiant’, ubicada davant de l’IES Josep Segrelles, i que constitueix un dels accessos principals a la ciutat. Es tracta d’un projecte dut a terme per l’alumnat del Taller de Disseny de 4t d’ESO amb la supervisió de la seua professora, Iluminada Fernández.

Aquesta rotonda, que forma part de l’entorn de l’institut “mostrara a la gent que cada dia hi transita que aquell enorme edifici que es plantifica al darrere és un centre educatiu”, segons els promotors de la iniciativa. El projecte ha rebut l’assessorament de l’artista Josep Sanjuan, antic alumne del Centre i ha estat promogut i impulsat per la Comissió del 50é Aniversari. Consta d’un panell de ceràmica realitzat amb la tècnica decorativa de corda seca que representa una llibreria, en la part superior de la qual destaca la imatge figurativa d’un adolescent, “l’estudiant”, que mira cap a l’Institut i sosté un llibre obert, ambdós realitzats en metall.

El projecte s’emmarca dins els actes finals de commemoració del 50é aniversari del centre, celebració que tindrà la cloenda a principis del mes de maig, amb la presentació del llibre L’Institut d’Albaida, 50 anys d’ensenyament públic a la Vall d’Albaida, finançat per Caixa Ontinyent i un concert oferit per diferents associacions musicals de la ciutat d’Albaida que, entre d’altres peces, interpretaran algunes obres composades per actuals i antics alumnes per a la commemoració.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here