L’IES Gabriel Ciscar d’Oliva ofereix FP Bàsica de Forn i Pastisseria en el curs 2019-2020

0
414
IES Gabriel Ciscar d’Oliva.

El Departament d’Educació informa de l’ampliació de l’oferta d’FP Bàsica a la localitat d’Oliva amb la nova titulació Activitats de Forn i Pastisseria a l’IES Gabriel Ciscar, refrendada tant pel Consell Escolar Municipal com pel plenari municipal de l’ajuntament d’Oliva.

L’FP Bàsica des que va començar al curs 2014-2015 no ha fet més que augmentar en nombre d’alumnat fins al punt que el curs passat van quedar aspirants en llista d’espera per a totes les titulacions que s’imparteixen als IES de la localitat, segons apunten fonts municipals.

Tot i que ja s’havia estat demanant en els cursos passats l’ampliació de l’oferta d’FP Bàsica a la localitat d’Oliva, aquest any des de l’IES Gabriel Ciscar es va presentar un projecte a Conselleria per tal d’implantar al centre una nova titulació d’aquest nivell educatiu: Activitats de Forn i Pastisseria.

Es tracta de formació que lliga amb una implantació a la comarca d’empreses relacionades a la indústria agroalimentària així com d’altres més artesanals de forn i pastisseria sense oblidar el gran nombre de restaurants que disposen d’una potent carta de postres i pans.

A través de tot aquest teixit empresarial l’alumnat podrà desenvolupar la seua formació pràctica i d’iniciació professional. És una magnífica oportunitat perquè joves de la localitat d’Oliva i poblacions del voltant puguen desenvolupar uns estudis professionals amb reconeixement de titulació que fins ara no hi havien a la nostra comarca.

Cal dir que a tota la Comunitat Valenciana solament hi ha un altre centre que impartix aquesta titulació i que està situat a Alacant.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here