L’Hotel Caleia Gandia SPA obrirà les portes en febrer de 2021

0
1393
Un dels moments de la presentació.

Foment ha acollit la presentació de l’Hotel Caleia Gandia SPA, un hotel de quatre estrelles superior que es construirà a la platja de Gandia, que serà gestionat per la companyia Senator.

A l’acte, han intervingut l’alcaldessa de Gandia i màxima representant en matèria turística, Diana Morant; la responsable de Comunicació de la companyia Senator Hotels & Resorts, Marta Galdo; els arquitectes, Roberto Moratal i Adrián Ferrer; i el coordinador general d’Urbanisme, Vicent Mascarell. Han assistit representants de la Mesa de Turisme; el president de FAES, Miguel Todolí; el president de Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç, Joaquín Bernabeu; a més de representants polítics de la ciutat i el promotor de l’empresa Infilev S.L, Fernando Guillen.

La nova infraestructura hotelera comptarà amb 200 habitacions distribuïdes en 10 plantes, de les quals 30 seran suites. L’hotel tindrà 13 altures, serà edificat amb els màxims requisits en l’àmbit energètic i mediambiental; i tindrà un disseny modern.

Diana Morant ha recordat durant la seua intervenció que principis d’estiu es va informar que l’ajuntament de Gandia, juntament amb l’empresa Infilev SL, havia iniciat el procés administratiu per a la construcció d’un hotel als carrers Atlàntic i Illes Balears de la platja (a l’àmbit de nuclis antics de la platja de Gandia), concretament a la parcel·la coneguda com El Álamo, i propietat d’aquesta mercantil.

Una parcel·la que compta amb una superfície de 8.000 metres quadrats. D’aquesta xifra: 2.500 metres quadrats són per a ús hoteler (passen de sòl residencial a hoteler); i 5.000 metres quadrats (ús residencial) per a habitatges. A més, l’empresa cedeix a la ciutat un espai dotacional de 300 metres quadrats, per crear una zona verda de caràcter públic.

La màxima representant en matèria turística de Gandia ha destacat que la iniciativa suposa «una planificació urbanística exemplar», ja que el Pla General d’Ordenació Urbana incentiva amb major edificabilitat si s’inverteix en un hotel i no en ús residencial, «i nosaltres aplaudim i agraïm que Infilev haja decidit construir un hotel». L’altre aspecte que ha destacat l’alcaldessa és que «en un moment que els nostres ciutadans i visitants sol·liciten més zones obertes, jardins i parcs infantils, ara tindrem un espai verd públic al principi de la platja, fent de Gandia una ciutat més còmoda».

«Sempre dic que com a govern hem de deixar que les coses bones passen. I aquest hotel només pot portar-nos coses bones perquè, a més, arriba en un moment perfecte per a Gandia pel canvi en el model turístic cap a la qualitat que estem desenvolupant des que va començar la legislatura. L’hotel suposarà un revulsiu per al turisme de qualitat de la nostra ciutat i augmentarà el prestigi de la nostra destinació» va afirmar Morant.

Durant la seua intervenció, la primer edil ha recordat que en només tres anys Gandia compta amb 111 establiments, empreses i entitats que s’han distingit en el Sicted (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions). “Aquesta xifra demostra que cada vegada són més els serveis que se sumen a aquest projecte, que exigeix ​​uns mínims de qualitat i en la línia d’assolir l’excel·lència turística que pretén el govern municipal i el sector”.

Sobre l’hotel, Morant ha afirmat que la infraestructura ajudarà a la desestacionalització i millorarà la rendibilitat, a més de dinamitzar la zona de la platja i generar economia i llocs de treball.

Per la seua banda, Marta Galdo ha explicat que Senator Hotels & Resorts és una cadena hotelera amb 52 anys d’experiència, amb seu a Almeria i amb presència a Espanya i al Carib, que compta amb 35 establiments a Espanya.

«Creiem que la costa és el nostre millor producte i per això hem apostat per Gandia amb un hotel de la nostra línia de més qualitat anomenada Caleia. Un tipus d’hotel pensat per a clients de nivell adquisitiu alt. Són hotels especialment per a adults, amb una gastronomia molt cuidada on la qualitat en tots els detalls es treballa molt».

Finalment, els arquitectes Roberto Moratal i Adrián Ferrer, han explicat que la previsió és iniciar les obres el pròxim mes de febrer i obrir les portes de l’hotel en dos anys. L’hotel comptarà amb un gran atri a l’entrada de l’edifici, zona d’SPA, piscina exterior, gimnàs, cafeteria, restaurant, un espai destinat a convencions, reunions i esdeveniments, sales polivalents, piscina desbordant a l’àtic, entre altres característiques.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí