L’Hospital Lluís Alcanyís compleix 25 anys amb un homenatge als treballadors més veterans


0
762
Foto hospital
Rus i Cervera han presidit l'acte de celebració

Els treballadors de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva han celebrat hui l’acte central de la celebració dels 25 anys de la inauguració del centre en el qual han estat presents el conseller de Sanitat, Manuel Cervera, i l’alcalde de Xàtiva i president de la Diputació de València, Alfonso Rus. En este acte s’ha fet un homenatge especial als treballadors més veterans que ocupen els seus llocs a diferents departaments des de la fundació de l’hospital i també als 25 joves que fa un quart de segle van ser els primers en nàixer al recinte hospitalari.

El conseller Cervera ha afirmat que «és molt important celebrar el 25 aniversari, molt important especialment per la gent que ha donat tot el seu esforç per treballar cada dia de la millor manera possible». A mes a més ha destacat les contínues ampliacions de serveis realitzades durant estos anys  com «plantes d’hospitalització, serveis centrals, rajos i urgències», mentre que per una altra banda s’han adequat els quiròfans i han ampliat la cartera de serveis com oncologia, resonància magnètica, unitats de mama i malucs «la qual cosa fan  d’esta oferta sanitària un treball multidisciplinar en les diferents especialitats».

Per la seua banda l’alcalde de Xàtiva ha volgut destacar la «humanitat, carinyo i sensibilitat amb el que el personal mèdic du a terme el seu treball dia a dia». A banda també ha volgut fer un reconeixement als anteriors reponsables polítics que van fer possible la construcció de l’hospital que va iniciar la seua planificació ja pels anys setanta, però que va ser l’any 1984 amb l’alcalde Miquel Calabuig, amb el president de la Generalitat Joan Lerma i el ministre de Sanitat Ernest Lluch (tots tres socialistes) quan este  centre sanitari es va obrir.

Actualment l’Hospital Lluís Alcanyís compta amb 1.260 treballadors i 354 llits que donen serveis a 210.000 veïns de les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida. Les celebracions dels 25 anys de l’hospital continuaran els pròxims dies amb un seguit de comferències i competicions esportives en les que participarà el personal sanitari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here