L’Hospital de Xàtiva torna a habilitar llits el gimnàs davant la pressió hospitalària de la pandèmia

0
2064
Els llits habilitats al gimnàs de l'hospital.

S’han habilitat 15 llits de forma preventiva per a pacients no contagiats de Covid-19 i encara no hi ha cap ocupat

El gimnàs de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva torna a allotjar llits donat l’augment de la pressió hospitalària de la pandèmia. Aquestos llits serviran per acollir pacients sense Covid-19, però encara no hi ha cap ocupat.

Aquesta mesura s’ha pres de form preventiva davant l’increment de la pressió hospitalària en les últimes setmanes i en cas d’omplir-se les plantes d’hospitalització, actualment al 90%.

Aquesta mesura ja es va adoptar altres dues vegades en el temps que va de pandèmia, concretament en la primera i quarta ona. El servei de rehabilitació es prestarà ara en l’aulari de docència de l’Hospital.

Cal recordar que aquest centre hospitalari ha realitzat inversions perquè diferents àrees puguen convertir-se i donar servei assistencial si fora necessari.

En plena pandèmia, el Lluís Alcanyís va arribar a incrementar més del doble els llits de crítics i fins a 40 llits generals més.

A data 11 de gener el nombre de casos actius en el departament sanitari era de 5.013, amb una incidència de més de 2.582 casos per cada 100.000 habitants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí