L’Hospital de Xàtiva rep 10 nous llits i el d’Ontinyent 16 dins la renovació de material per lluitar contra el coronavirus

0
1183
Alguns dels nous llits arribats als hospitals

Es tracta d’una compra centralitzada de Conselleria de Sanitat i que s’emmarca dins d’una adquisisió de 55 llits que es van a posar en servei

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha anunciat l’arribada de nou material sanitari als hospitals de les dues capitals comarcals. Així s’han rebut 10 nous llits i 40 tauletes per a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i 16 llits per a l’Hospital d’Ontinyent.

Des de la direcció del Departament de Salut s’explica que aquest material és part de la dotació extra que s’està rebent per substituir el més antic dins la campanya de lluita contra el coronavirus.

Es tracta d’una compra centralitzada de Conselleria de Sanitat i que s’emmarca dins d’una adquisisió de 55 llits que es van a posar en servei. Tots aquests llits compten amb tota la funcionalitat necessària perquè amb una complexitat mínima, s’obtinga el mínim temps en el seu maneig perquè els professionals puguen centrar-se més temps en les tasques de mobilitat i seguretat dels pacients així com dels propis professionals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí