L’Hospital de Xàtiva instal·la un nou equip que li permetrà poder analitzar fins 1.000 PCR diàries

0
1563
El nou analitzador que de l'Hospital de Xàtiva.

Aquest autoanalitzador de biologia molecular R2000 SP s’uneix al que ja es disposava d’aquest mateix model i substitueix al que hi havia avariat

L’Hospital de Xàtiva ha instal·lat un equip nou per a la realització de determinacions PCR en el seu laboratori de microbiologia. Aquest autoanalitzador de biologia molecular R2000 SP s’uneix al que ja es disposava d’aquest mateix model per a incrementar la capacitat d’analítiques i els seus temps. Amb tot, aquest laboratori tindrà potencial per a la realització de més de 1000 PCR diàries.

Aquesta inversió es realitza després de sofrir una avaria en un d’aquests equips que en setmanes i dies anteriors han estat retardant els resultats d’una prova que s’ha convertit en determinant per al control de l’epidèmia i que fa tan sols un any era gairebé una desconeguda.

Cal recordar que el laboratori de microbiologia del Lluís Alcanyís va ser un dels primers comarcals a adaptar-se per a realitzar PCR i ja el mes d’abril. En aquells primers mesos va començar a realitzar aquesta prova de biologia molecular que només es realitzava a València. Aquesta ràpida adaptació ha facilitat des de l’inici de la pandèmia s’ha tingut en el Departament els resultats en millors temps, al que també ha contribuït el dotar a aquest laboratori de més personal tècnic que presta en data d’avui un servei en horari de 24 hores set dies a la setmana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here