L’Hospital de Xàtiva instal·la contenidors de plàstic i paper per a promoure el reciclatge

0
1121
Alguns dels contenidors amb els que s'ha dotat l'Hospital de Xàtiva

La iniciativa comença a l’Hospital Lluís Alcanyís per a estendre la iniciativa a tots els centres sanitaris del Departament

El Departament de Salut Xàtiva Ontinyent, en col·laboració amb el Consorci per a la gestió de residus COR, ha posat en marxa la iniciativa d’instal·lar contenidors per a plàstics i paper en tots els centres del Departament. La idea pretén contribuir a la conscienciació pel reciclatge de residus de caràcter domèstic, tant de pacients com de professionals de la salut. La iniciativa s’ha posat en marxa hui en l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i progressivament s’extendrà a la resta de centres sanitaris del Departament.

Encara que la separació i tractament dels residus hospitalaris ja es realitza d’acord amb la normativa legal vigent, des de hui l’Hospital ha començat a instal·lar una sèrie de contenidors molt visibles pels seus colors i grandària en cinquanta punts diferents de les seues instal·lacions. Este centenar de contenidors serviran per a la recollida selectiva de residus plàstics i de paper. Aquesta iniciativa pretén contribuir a fomentar una recollida selectiva de residus, així com la conscienciació general sobre esta necessitat.

Des de la Gerència del Departament s’ha fet un comunicat a tots els professionals invitant-los a cooperar i a transmetre este missatge a les persones que visiten l’Hospital perquè d’esta manera “complim així la demanda que ens heu traslladat al mateix temps que complim amb els criteris de sostenibilitat mediambiental que està duent a terme el Departament de Salut”, indica la Gerent del Departament, Margarita Llaudes.

La ubicació d’estos contenidors ha sigut consensuada entre l’empresa que els distribuïx i l’Hospital de manera que puga trobar-se sempre un d’ells prop dels punts amb major afluència de persones. La idea pretén també fer extensiva progressivament esta iniciativa als centres d’especialitats, centres de salut i consultoris de tot el Departament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí