L’Hospital de Xàtiva amplia l’espai per a l’espera d’acompanyants amb una carpa climatitzada

0
910
La carpa està comunicada directament amb Urgències.

Es tracta d’un espai de més de 100 metres quadrats que s’ha instal·lat annexa a l’àrea d’urgències

L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva ha ampliat l’espai per a l’espera d’acompanyants amb una carpa climatitzada de més de 100 metres quadrats, per tal de complir la normativa sanitària per la pandèmica de la COVID-19.

La carpa s’ha instal·lat annexa a l’àrea d’urgències, i així es pretén ampliar l’espai per a l’espera d’acompanyants després que per motiu de la pandèmia les sales habituals s’han hagut de fraccionar per als tres circuits independents que existeixen en urgències (respiratoris, general i pediatria).

La nova sala té accés des de la sala d’espera d’acompanyants de pacients amb patologia “no respiratòria”, compta amb climatització, sòl de tarima, llum natural, ventilació i extracció d’aire independent i proveeix d’espai suficient per a poder mantenir la distància de seguretat i complir amb els requeriments d’aforament que és el seu principal objectiu.

Segons s’ha informat des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent aquesta instal·lació “busca una major confortabilitat dels acompanyants dels malalts mentre són atesos”. Es recorda que per motius de seguretat el nombre d’acompanyants està limitat a un per pacient però NO poden accedir amb ells a les àrees on se’ls presta l’atenció directa, excepte en casos de persones dependents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here