L’Hospital de Sagunt estrena nous paritoris

0
2328
Els nous paritoris de Sagunt ja han tingut el seu primer naixement

La reforma ha suposat una inversió superior als 469.000 euros i es completarà amb l’adequació de la sala de Maternitat i Onco-Hematologia aquest estiu

L’Hospital de Sagunt ha estrenat els seus nous paritoris amb el naixement d’una xiqueta, que ha pesat 4.250 grams, després de la reforma integral dels mateixos duta a terme en les últimes setmanes, i que suposarà, juntament amb l’adequació de la sala d’aquest estiu, una inversió superior als 469.000 euros entre obra i equipament, tal com ha destacat el gerent del Departament, José Luis Chover.

El responsable de l’àrea de Ginecologia, el doctor Roberto Gironés, ha destacat la importància d’aquesta actuació “ja que hem aconseguit una zona de paritorios molt més confortable i més àmplia i s’ha habilitat una sala equipada i dissenyada per a oferir la possibilitat d’un part mínimament intervingut, pensada principalment per a dones que presenten parts de baix risc”.

La reforma escomesa ha suposat també l’ampliació de les sales de dilatació gràcies a l’eliminació d’un passadís residual que existia en la zona, i que ha permès augmentar l’espai i la construcció de banys adaptats per a facilitar l’atenció a les dones parturientas.

El Gerent del Departament ha recordat que aquesta actuació es complementarà aquest estiu amb una segona fase, amb la creació d’un àrea matern-infantil, mitjançant una actuació en la zona de maternitat. Concretament, es van a reformar les actuals habitacions d’aquest zona, retirant els nius, i convertint-les en habitacions individuals.

Després de la reforma, “la Sala de Maternitat quedarà situada al costat de Pediatria, amb el que no solament s’aconseguirà la millora amb la reforma completa de la sala sinó una racionalització dels espais”, ha apuntat Chover.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here