L’home mort a Énguera arrossegat per l’aigua va atravessar una rambla tancada al trànsit


0
604
La policia d'Énguera va tancar les rambles inundables
La policia d’Énguera va tancar les rambles inundables

L‘home de 64 anys mort a Énguera després que el seu cotxe fóra arrossegat pel corrent en una rambla és un guàrdia civil retirat, segons ha informat l’alcalde del municipi, Óscar Martínez.

L’home, afirma l’alcalde, era conegut per la «pràctica totalitat de la població«, i va ser vist per última vegada la tarde-nit del diumenge 18 de desembre quan es dirigia a la seua casa de camp.

Segons ha informat l’Ajuntament d’Énguera en un comunicat, l’operatiu de cerca d’aquest veí es va iniciar a les 18,30h de dilluns, una vegada la família va comunicar en dependències policials la seua desaparició després de descartar, després d’una visita a la finca del mort, que es trobara allí.

Es van activar llavors els dispositius d’emergència del 112 i es va mobilitzar a agents de la Guàrdia Civil i Bombers, que es van sumar als de Protecció Civil i Policia Local de la localitat.

Segons les fonts, el mort va creuar amb el seu cotxe una rambla per la qual, pel que sembla, pretenia tornar al nucli urbà del municipi des de la seua casa en el camp.

La Policia Local d’Énguera, en una visita rutinària als passos de rambla que es trobaven tancats al trànsit de vehicles i persones com a conseqüència de les fortes pluges torrencials, va localitzar un vehicle arrossegat i atrapat en el propi llit.

El vehicle en qüestió no es podia identificar per estar semicobert pel fort corrent d’aigua que la rambla portava, segons les fonts.

El cadàver de l’home va ser trobat sobre les 22,35h d’ahir per la Guàrdia Civil, i es va procedir al seu alçament a les 2,05h hores de la matinada de dimarts, segons el comunicat de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here