‘L’home de l’Oratge’ de Canal 9, Jordi Payà, oferirà un sopar-conferència a Vallada

0
598
Jordi Payà
Jordi Payà

Este cap de setmana Vallada comença les Jornades de la Tardor que entremesclen gastronomia, art i meteorologia al restaurant Sàez de la localitat, comptarà.

Divendres a la vesprada s’inaugurarà l’exposició de pintura de l’artista Eva Cuesta dedicada a aquesta època de l’any i, a la nit una degustació de tapes. Baix el lema ‘SlowSàez: menja bé, gasta poc’, s’oferirà un menú de qualitat a un preu molt econòmic, perquè, en paraules del xef, Eusebi Sàez, “volem oferir a tots paladars l’oportunitat d’assaborir cuina elaborada, i amb la marca ‘Slow’ ens estem acostant a un públic, especialment jove, però amb ganes de menjar bé”.

A més, el dissabte a la nit, el televisiu Jordi Payà, llicenciat en geografia i història i especialitzat en meteorologia -va ser l’home de l’oratge de Canal 9, visitarà el local entorn al Sopar Especial de la Tardor, amb 10 plats, tots ells cuinats utilitzant ingredients d’aquesta època. A continuació, el que és considerat com un dels millors homes de l’oratge valencians i responsable del web www.oratgenet.com, primer servidor d’informació meteorològica de la Comunitat Valenciana, oferirà una xerrada sobre curiositats de la meteorologia i d’aquesta estació.

Les jornades finalitzaran el proper cap de setmana, amb un menú degustació ‘Especial 1000 bolets’ a base de bolets, un dels plats estrella de la tardor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here